RaskasesteetRaskasesteet

USEITA ERI MALLEJA

Raskassuoja 450 kg 
Betonia ja Terästä. Raskassuojalla turvataan liikenteen turvallisuus kaivantojen ohitustilanteissa. Raskassuojaa tuleekin käyttää liikenteen suojaamiseksi mikäli kaivanto on yli 0,7 metriä syvä sekä yön yli kestävä. Suojakaide suositellaan varustettavan hämärän ja pimeän aikana sekä muutoinkin tarvittaessa työmaan varoitusvilkulla, joka asennetaan raskassuojan kaiteeseen Nissenin U-pulttikiinnikkeen avulla. Raskassuoja EPC on kuumasinkitetystä teräksestä valmistettu raskassuoja, jonka teräskaukalo on valettu betonilla. EPC-raskassuojan suunnittelussa on pyritty kestävyyteen, käyttömukavuuteen ja -monipuolisuuteen. Raskassuojassa onkin paikat kahdelle 60 mm:selle liikennemerkkiputkelle sekä ketjuttamista tukevoittavat uros- ja naaraspäädyt. Pituus: 3,0 m Korkeus: 1,2 m Paino: 450 kg


Betoninorsut 1700 kg 
Betoninorsu pituus 200 cm, korkeus 120 cm ja paino 1700 kg kappale. Isot Betonipainot ja Betoninorsut törmäysesteeksi, ajoesteeksi ja tiesuluiksi. 
Ajoesteet ja liikenne-esteet: pituus 2 metriä korkeus noin 1,2 metriä paino noin 1700 kg kappale. Ajoreittien uudelleen ohjaukseen ja tiesuluiksi. 
Liikenne-esteitä on pienempiä ja suurempia. Betonipossut painavat 150 kg ja 250 kg mallista riippuen, 2 metrin pituinen kaistakivi ”betoninorsu” n. 1700 kg. 
Betoninorsu, kutsutaan myös nimellä Keskiraskas betoninen liikenne-este. Käytetään työmaiden suojakaiteina sekä estämään laitteiden vaurioitumisia tiheästi liikennöidyillä alueilla. Betoninorsu pituus 200 cm, korkeus 120 cm ja paino 1700 kg kappale 


Betoniporsas 250 kg 
Tämä malli on varustettu myös kiinnityslenkeillä joihin voi kiinnitysliinoilla sitoa esimerkiksi lisäpainoksi teltan tai kevytkatoksen paikalla pysymisen varmistamiseksi. 
Käy myös liikennemerkin jalustaksi. Käytännöllinen ja tukeva lisäpainon tarpeeseen. Keltaiseksi läpivärjätty puna-keltainen betoniporsas. 
Betonipossu on hyvä lisäpaino mm. teltalle

Toimitamme betonipainot ja -esteet perille käyttökohteeseenne, tapahtumaanne tai työmaallenne ja noudamme pois tarpeenne päättyessä. 
Kerro tarpeesi arvioitu aikataulu, haluamanne tuotteet ja määrä, paikkakunta / osoite ja 
pyydä tarjous osoitteesta info@caasila.com tai soita numeroon 0401 425 700


Vuokrataan Betoninorsut, Betonipainot, Betonieste, Betonipossu. Isot betonipainot, isot betonipossut, Ajoeste, Liikenne-esteet. Vuokraamiemme tuotteiden kuljetus ja toimitus koko suomeen.

Infoaita 227 cm korkea