Etsi

Traktorimönkijät
MÖNKIJÄVUOKRAUS 
(rekisterissä oleva nelivetoinen traktorimalli) 
Polaris 570 neliveto traktorimönkijät renkailla tai haastavampiin maastoihin telaversio.

MÖNKIJÄVUOKRAUS (
rekisterissä oleva nelivetoinen traktorimalli) Polaris 570 neliveto traktorimönkijät renkailla tai haastavampiin maastoihin telaversio. Vuokraamme rekisterissä olevia laadukkaita uusia tai muuten hyväkuntoisia ja siistejä nelivetomönkijöitä pääasiassa tapahtumien-, elokuvien-, mainostuotantojen ja festivaalien tekijöille ja rakentajille, vartiointi- ja järjestyksenvalvonta yrityksille, sekä rakennusliikkeiden ja kiinteistöhuoltoyritysten tarpeisiin.

Mönkijään saa kytkettyä sisämitoiltaan 
100 cm * 90 cm tai 
350 cm * 1,80 cm kokoisen peräkärryn esimerkiksi tapahtumissa ja rakennuksilla tarvittavia tavaroiden asennuksia ja siirtoja varten
Traktorimönkijä eli T3-luokan traktori
on pääasiassa työkäyttöön tarkoitettu ajoneuvo.
Tarvittava ajokortti: T-kortti eli traktorin ajo-oikeus. Jos sinulla on A- tai B-ajokortti et tarvitse traktorikorttia. 

Polaris 570 mönkijän mitat renkailla: 
- Pituus 210 cm 
- Leveys 125 cm 
- korkeus peileillä 146 cm 
- istuinkorkeus 93 cm 

Mönkijän mitat telasarjan kanssa: 
 - Pituus 255 cm 
- Leveys 140 cm 
- korkeus peileillä 150 cm 
- istuinkorkeus 96 cm 
Pyydä tarjous: info@caasila.com 
Voit ottaa myös yhteyttä soittamalla numeroon 040 657 11 00 

Vuokraamme mönkijöitä lyhyt- ja pitkäaikaistarpeisiin. 
Toimitamme laitteet paikanpäälle kohteeseenne erikseen sovittavilla aikatauluilla, myös iltaisin ja viikonloppuisin

Traktorimönkijät


Traktorimönkijät

Polaris Ranger traktorimönkijän vuokraus 
Tilavasti, mukavasti ja turvallisesti kaksipaikkainen! 
Vuokrattava Polaris Ranger soveltuu elokuvien kuvausryhmille ja tuotantotiimille, tapahtumien tekijöille henkilöiden siirtymiseen mukavasti istuen, tällä laitteella saat myös siirrettyä tavaraa vaikka peräkärryä hyödyntäen. 
Erinomainen laite myös rakennustyömaalla koska Polaris mönkijä on merkittävästi pienempi kuin pakettiauto. Käytännöllinen myös yleiskäyttöön kesämökeille, maatiloille sekä harrastuksiin. 
Sen ajaminen on helppoa ja turvallista. Ranger 570 EFI -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen 40-hevosvoiman ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori, ja se on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. 

Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny . Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. 

Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. 
Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa. 
Vuokrattavat Polaris Ranger mallit ovat saatavana traktorimallina T1b jolloin saa ajaa alk. 15v / T-ajokortilla ja myös normaali B-auton ajokortilla. 

Vuokraamme Polaris Rangerit lyhyt- ja pitkäaikaisesti. 

Pyydä tarjous info@caasila.com tai numerosta 040 657 11 00

Vuokrataan Polaris Ranger Traktorimönkijä Helsinki Turku Tampere Jyväskylä Espoo Vantaa Oulu Pori Rauma Rovaniemi Lohja Salo Lahti Seinäjoki Vaasa, koko suomi